El dia 7 de novembre, els nens i nenes de 1r D’ESO vam rebre la visita d’en Jaume Cela, l’escriptor de del llibre que hem estat llegint durant aquest trimestre a l’assignatura de català: La visita de la dama.

Tot 1r ESO ens vam reunir a la sala d´actes per fer-li preguntes sobre el seu llibre i totes les curiositats que teniem sobre ell. Ell va respondre molt amablement a totes les preguntes fetes. Li vam fer un regal, que era un “llibre” amb possibles finals del llibre de “La visita de la dama”, ja que el llibre té un final obert. Vam fer 6 possibles finals, i també vam fer dibuixos del llibre i del final. A part d’això, també li vam regalar el llibre dels 50 anys del Montseny, per a que pugui veure com ha sigut l’escola en aquests 50 anys. El Jaume Cela fa aquesta visita tots els anys, i creiem que és una activitat que està molt bé per a que l’alumnat conegui un autor del seu llibre i poder tractar amb ell els dubtes sobre la novel·la i sobre ell.  Ell va agrair molt els regals que li vam fer i el fet que llegim el seu llibre “La visita de la Dama”, que també està descatalogat.

Ell ens va fer uns regals també: ens va regalar uns llibres que ha escrit ell mateix fa temps, i que per tant ja estan descatalogats (que ja no es venen), per posar-los a la biblioteca de l’escola.

Nosaltres agraïm a en Jaume Cela que vingui cada any a fer-nos una xerrada i esperem que es segueixi llegint aquest llibre per més temps.

GRÀCIES I 00FINS AVIAT, JAUME CELA!