L’equip MPH amb el Pranit i la Marina durant l’entrevista

El Pranit és un estudiant del MIT (Massachussets Intitute of Technology) que ha estat durant un mes a la nostra escola fent pràctiques. És el segon any que la nostra escola rep un estudiant del MIT, ja que l’any passat vam tenir, com molts i moltes recordareu, al Benjamín, gràcies al projecte de Tr@ms. A continuació us presentem les entrevistes que li hem fet a la Marina Cabré, professora de Secundària i la seva tutora, i al mateix Pranit, a qui l’entrevista li hem fet en angles:

ENTREVISTA A LA MARINA CABRÉ:

1-Per quins llocs de l‘escola acostuma a treballar el Pranit amb tu? Hem anat per tots els llocs de l’escola. Per fer-ho, vam crear una ruta per ensenyar-li l’escola. Ara mateix en els llocs que més està és l’Edulab i la planta de Secundària.

2-En quines matèries està ajudant? Ha entrat a totes les classes d’anglès a fer xerrades. A més, també ajuda a les classes de tecnologia i mates, però no les fa teòriques sinó pràctiques. Acostuma a estar pendent de l’alumnat que té dubtes i ajuda a resoldre’ls.

3-A quines classes participa? La majoria de temps està ajudant a les classes de secundària ( ESO i BAT), tot i que s’està plantejant de fer algunes col·laboracions amb Primària, especialment amb 6è.

4-Quant de temps estarà a l’escola i per què ha vingut? Va arribar a principis de gener i es quedarà aproximadament un mes. Ha vingut per ensenyar el tipus d’activitats que es fan a la seva universitat, MIT, que és una universitat amb molt de prestigi.

5-Quins tipus d’activitats prepara? Fa alguna presentació de PP, sobretot en anglès, i ajuda en la part més pràctica en mates i tecnologia. A matemàtiques ajuda a entendre millor i saber utilitzar millor el programa Excel.

INTERVIEW TO PRANIT:

1- How was your beginning at the university? The biggest different between high school and university is that in the university you don’t live with your parents in the USA, because probably your university is in another city. Moreover, the content is more difficult.

2What differences are there between the USA and Spain?

The language is very different, and the USA is a bigger country. I think that there are many differences and it is difficult to say it now. I arrived here some days ago and I need to know more this country.

3- Do you like Spain? Yes, I like the traditions, the food, the persons, the culture… I think that Massachusets has some similarities to Madrid and Barcelona. I want to know more cities and taste more typical dishes.

5- Is the university difficult? Yes, the content is more difficult than at the school, and it is more difficult because in university there’s a lot more homework and exams.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Thanks for your collaboration! Esperem que tornis a visitar-nos, Pranit!