El dimecres 21 de novembre va venir a visitar-nos l’autor del llibre “La Pujada” entre d’altres. Va explicar a segon d’ESO el seu recorregut personal i professional, i quan va començar a escriure. També va explicar el procediment que segueix quan li arriba una bona idea, i com es va sorprendre quan va veure la portada del seu darrer llibre, que esperava diferent. 

“La Pujada” és un llibre que tracta de l’excursió que fa un grup d’adolescents des de Barcelona fins a Montserrat amb l’escola. Aquest viatge a peu dura moltes hores, en les que succeeixen diverses situacions envoltades de competició, amor, amistat…

A l’assignatura de català van treballar el tema i van realitzar diversos booktrailers sobre el llibre. Es van fer una foto de tota la classe amb el llibre a les mans i van escollir 5 booktrailers d’entre tots els que van fer per regalar-li al Toni Cotet, juntament amb la fotografia. També va firmar els llibres a tot l’alumnat. 

Si voleu saber per què ens agrada tant el seu llibre, l’haureu de llegir vosaltres també. Per obrir boca, podeu visualitzar un dels booktrailers que ha creat l’alumnat de 2n ESO.