Nosaltres som l’equip LBA que està composat per l’Arnau i la Laura.

El Jaume Cela és un escriptor que escriu llibres per adolescents. L’alumnat de 1r d’ESO va llegir el seu llibre “La Visita de la Dama”. Després d’haver-lo llegit, l’escriptor va venir a l’escola, va parlar dels llibres que ha escrit i  de la seva vida com a escriptor. 1r d’ESO li vam fer moltes preguntes sobre quins premis ha guanyat i quin és el més important per ell.

Ell ens va dir que no té cap premi preferit, sino que el més important és haver-lo guanyat, que es reconegui el valor de la literatura i també donar publicitat al llibre. Normalment, quan acaba d’escriure un llibre l’ensenya a la família i/o coneguts, escolta les seves opinions i intenta millorar-lo, però la decisió de publicar-lo i com fer-ho és només seva.

En Jaume Cela durant la xerrada

REFLEXIÓ PERSONAL DE L’EQUIP LBA:

És molt interessant que un escriptor vingui a l’escola després d’haver llegit el seu llibre, ja que hi ha molts escriptors que per llunyania i altres situacions no podrien venir, i és una oportunitat per nosaltres. D’aquesta manera, també hem pogut aprofundir més en la lectura i ens ha motivat molt més llegir “La visita de la dama”.

Moltes gràcies al Jaume Cela per venir a la nostra escola, esperem que segueixis venint els propers anys! I també gràcies a les professores de català per fer-ho possible!

LLEGIR OBRE EL COR I LA MENT!