El divendres 1 de febrer de 2019 es va celebrar Carnaval a l’escola Montseny. Aquesta notícia explica com vam viure aquesta celebració a Secundària. Aquest any, Carnaval va ser una mica diferent a d’altres anys ja que al matí només va participar 1r, 3r i 4t d’ESO; 2n ESO estaven al camp d’aprenentatge. A la tarda, alguns alumnes de 1r ESO van participar a diferents jocs i activitats. 

La rúa va començar a les 9:30 quan el diferents cursos d’ESO, Parvulari i de Primària van sortir al carrer. Aquesta rua consistia en una desfilada d’una hora on els alumnes ensenyaven les seves disfresses a les famílies tot tocant xiulets, panderetes i maraques. Una vegada tots els alumnes van tornar a l’escola, els alumnes d’ESO van pujar al pati de dalt i, mentre un alumne de batxillerat, el Guillem Manzanares, punxava tot un seguit de cançons, alguns alumnes van ballar i animar a l’escenari. 

Es va fer una desfilada i, per últim, un concurs de disfresses en el que es va premiar a la millor comparsa, a la disfressa més original, a la més animal, al professor amb més flow… Vam poder veure disfresses de tot tipus, des de Teletubbies i monstres de les galetes fins a professors vestits de pingüins, passant pels personatges de la sèrie “La Casa de Papel” i un grup enorme de cavalls. Un cop finalitzat aquest concurs les presentadores, unes noies de 3r d’ESO, van convidar als alumnes i als professors a ballar i a passar-s’ho bé.

A la tarda van assistir uns quants alumnes de 1r d’ESO i es van realitzar una sèrie d’activitats i jocs, com pintar-se la cara, jugar al rantxo o a la muralla. 

A continuació, podeu trobar un vídeo que recull els millors moments del dia de l’alumnat d’ESO, esperem que el gaudiu!

Vídeo Carnaval ESO 2019