L’alumnat de 2n de batxillerat ha anat de viatge a Itàlia seguint un recorregut prèviament planejat. Hem fet una entrevista a la Sara Cuenca i l’Alba Galera, dues alumnes d’aquest curs per conèixer més detalls sobre aquesta experiència.

1.-Quants dies va durar el viatge?

-Vam marxar el diumenge 24 febrer i el dijous a les dotze de la nit vam arribar aquí a Barcelona; o sigui que el viatge va durar cinc dies.

2.-Quin recorregut en concret vau seguir en el viatge?

-El primer dia, l’avió va arribar a Florència; després vam anar a Pisa, i per la nit vam anar a l’hotel. També vam anar a Siena i San Gimignano. Un altre dia vam anar a Florència i Rabena, i aquella mateixa nit vam anar a Venècia. El darrer dia el vam passar sencer a Venècia visitant la ciutat.

3.-Quins van ser els llocs més interessants que vau visitar?

-Per nosaltres, Siena és una ciutat molt maca, tot allà era antic però bonic. També Florència i Venècia, que són dues ciutats on les dues teníem moltes ganas d’anar.

4.-Quins professors van acompanyar-vos en aquest viatge?

El Ferran, la Pili Esteban i el Xavi Castillo.

5.-Vau tenir molt de temps lliure? Què acostumaveu a fer?

Teniem força temps lliure. Visitàvem la ciutat i anàvem a les diferents botigues a comprar regals o a prendre alguna cosa.

6.-Us hagués agradat fer una altra activitat o haver afegit alguna nova activitat?

-Ens hagués agradat anar a Roma, però ens va encantar el viatge i no podem demanar més, ja que ens hem pogut fer una idea de com és Itàlia.

7.-Què heu après sobre el viatge?

-Moltes coses d’Itàlia sobre la seva cultura i història, sobre la història de l’art. És un país preciós que està molt a prop nostre, i no ens imaginàvem que fos així.

9.-Què opineu sobre els serveis que se us han ofert? Hi ha hagut algún tipus de problema?

-Tot va anar molt bé, tothom va ser molt simpàtic amb nosaltres, els cambrers dels restaurants especialment ja que feien esforços per entendre’ns quan parlavem en castellà.

10.-Penseu que és un viatge que acostuma a agradar a l’alumnat? Per què?

-Sí perquè és com un viatge per acomiadar-se dels amics i amigues amb qui hem passat tants anys a l’escola.

11.-Repetirieu aquest viatge un altre cop?

-Sí perquè és un molt bon record i una bona manera de despedir-se i està molt bé fer-ho al final de l’etapa escolar.

12.-Farieu un viatge d’aquest tipus cap a un altre lloc?  

No, creiem que Itàlia és el millor lloc ja que tot està molt a prop i pensem que en un altre lloc això no es podria fer, o no seria tan divertit.

Sara i Alba, moltes gràcies per la vostra col·laboració, i molts ànims a segon de batxillerat pels exàmens finals i la selectivitat!