Som “El Club de la Revista”, l’equip de periodistes format per la Txell Enrique i la Paula Lozano de 1r ESO. La setmana passada, vam passar un dia amb els nens i nenes de P3: hem vist el que fan, a què juguen… També hem fet una entrevista a tres nens sobre l’adaptació a la nova rutina escolar, que es diuen: Marc, Lucia i Mar. També li hem fet una entrevista a la seva tutora, la Júlia Martínez.

ENTREVISTA ALS NENS I NENES DE P-3:

1)Us agrada anar a l’escola? Sí, però de vegades també ens agrada estar a casa. 

2)Què us agrada més la guarderia o l’escola? Les dues coses.

3)A què jugueu al pati? A la sorra i a ser animals.

4)Quina joguina de la classe us agrada més? La cuineta i els puzzles.

5)Com es diu la mascota de la vostra classe? Es diu Pelut i és un ós de peluix.

6)Qui són els/les vostres millors amics/gues? La Lucía, la Martina i la Ivette.

7)Qui us porta a l’escola pel matí? Els nostres pares i mares.

8)Quin és el vostre menjar preferit? El peix i els entrepans.

Imatge de les periodistes amb l’alumnat de P-3 durant l’activitat

També hem fet una entrevista i unes preguntes a la Júlia Martínez, la tutora de P-3 B , per saber com han començat aquest curs els i les alumnes del primer curs.

1)Com és ser tutora de P-3? És molt divertit, porta molta feina però és molt gratificant perquè es fan grans ràpidament i són molt agraïts/des.

2)T’ho passes bé amb els/les petits/es? Molt bé, cada dia és una aventura, són molt espontanis.

3)A quins cursos fas classes? Només a P3, passo tot el dia amb ells.

4)Com ha estat l’inici de curs amb P3? Al principi no estaven molt bé, estaven molt tristos/es, començar l’escola en general per ells/elles és difícil, és un canvi molt gran. Però ara molt bé, s’estan adaptant i coneixent-se entre ells/elles i estan començant a gaudir de l’escola.

5)Als nens de P3 els hi agrada anar de colònies o ploren? Els hi encanta anar de colònies i generalment no ploren gens perquè s’ho passen molt bé!

Després de les entrevistes, vam tenir la possibilitat de preparar uns jocs i fer-los amb l’alumnat de P-3, i també vam estar amb ells esmorzant i ajudant-los.

Imatges de P-3 durant els jocs
Imatges de P-3 durant l’esmorzar

Moltes gràcies a tot l’alumnat de P-3 per deixar-nos gaudir d’un dia tan alegre i divertit! I especialment a la Júlia Martínez per acollir-nos tan bé. Ha estat un plaer passar un dia amb vosaltres!