Mai us heu preguntat com s’ho fan els cuiners per preparar el menjar per tanta gent?

Els 3 cuiners i les 3 persones que ajuden al menjador i serveixen el menjar cada dia vénen a les 8 del matí per preparar tots els menús del dia….preparen el menjar per a  600 persones, i sempre en fan una mica més per si els nois i noies volen repetir. Normalment fan entre 80 i 100 quilos de menjar al dia i tarden al voltant d’unes 4 hores,  però tot depèn de l’aliment. Tot es prepara a la cuina de l’escola i s’intenta i es treballa amb producte de proxmitat sempre que és possible.

Quan nosaltres acabem de dinar , deixem la safata perquè la rentin i comença tot el procés de neteja i preparació per l’endemà: posen la safata, els coberts i els gots  en una màquina, que s’anomena túnel de rentat, netegen la cuina de dalt a baix i preparen les coses que  necessiten per al dia següent. En fi, no es fàcil treballar a la cuina.