El túnel del terror és una activitat que va preparar l’alumnat de 3r d’ESO a la matèria optativa d’Emprenedoria i que es va portar a terme aquí a l’escola el divendres 16 de novembre. Hi havia dos túnels, un per Primària, preparat per la comissió de festes, i un altre per Secundària. El segon es va realitzar a la planta d’ESO i Batxillerat de 17 a 19h. 

A la matèria d’Emprenedoria, l’alumnat treballa per la cooperativa de l’escola, que té la funció de muntar activitats de tot tipus amb l’objectiu de recaudar fons per iniciatives socials. Per la preparació del seu primer projecte d’aquest any, van fer grups per dividir-se les tasques durant les sessions de classe. Al principi, no sabíen què fer i es van inspirar en el túnel de terror del Tibidabo. L’entrada del túnel costava 2 euros per persona. La recaptació dels diners al final de curs serán per una ONG i així podran aconseguir els seus objectius.

Tothom que hi va entrar s’ho va passar molt bé, encara que algunes persones van tindre més por que d’altres. Va ser un èxit total, fins al punt que hi va haver gent de l’ESO que no hi va poder entrar i es van quedar amb ganes de viure l’experiència. Les persones que el van poder gaudir, van explicar que havien passat molta por, es van quedar força impactats i en general els va agradar molt. A alguns/es els va costar finalitzar el recorregut que passava per tota la planta, i comptades persones no el van poder finalitzar perquè estaven aterroritzats. 

La decoració, el vestuari i el maquillatge van ser dissenyats i creats per ells mateixos, amb la col·laboració d’algunes persones de Secundària que els van prestar material. 

 

A continuació podeu trobar una petita entrevista que hem fet als/les representants d’Emprenedoria sobre la organització de l’activitat:

  1. Com vau preparar el tunel ?

Va sortir la idea, la vam votar. En grups, vam preparar i organitzar tot el que feia falta i ens vam posar en marxa.  

2. Per què vau decidir fer el túnel?

Va ser una proposta del Pep, ens va agradar a tots/es i vam decidir fer-la. 

3. Va sortir com us esperàveu?

–  Va sortir molt millor del que pensavem. Com era la primera vegada que feiem una activitat així amb tanta gent, estavem nerviosos i no sabíem com aniria. Però la veritat és que va tenir molt d’èxit i estem molt contents/es!

4. Us va agradar espantar a la gent?

-Si, molt! Perquè haviem treballat molt per a que tot sortís bé, i ens vem esforçar. De vegades ens sentíem malament quan hi havia algú molt espantat, però en general va ser divertit. Som conscients de que realment feia molta por. 

5. Hi havia túnel de primaria?

-Sí, però aquest el va preparar de comissió de festes de mares i pares. 

 

GRÀCIES A L’ALUMNAT D’EMPRENEDORIA, A L’ALBERT I EL PEP PER FER POSSIBLE AQUEST PRIMER TÚNEL DEL TERROR! L’ANY QUE VE EN VOLEM UN ALTRE!