El dimecres 18 de desembre, alguns/es alumnes de 1r ESO van fer dues obres de teatre per 5è de Primària. Les van preparar a la matèria d’anglès i, després de representar-les a la classe, es van oferir voluntaris per actuar per 5è. Una de les obres tractava sobre un viatge familiar al Regne Unit, i l’altra sobre un grup d’amics i amigues que visiten els monuments més importants de Londres.

Hem fet algunes entrevistes per conéixer la opinió dels actors i actrius de 1r ESO, que són: Anna Puerto, Paula Lozano, Ariadna Barber, Anna Patiño, Pau Masnou, Maria Risquete, Blanca Ollé, Cora Llobet, Noa Guillan i Leire Martínez.

1.Què us va semblar l’experiència de fer aquesta obra de teatre? Ens va agradar l’experiència ja que a tots/es ens agrada molt el teatre. Va ser divertit ja que no coneixes a qui fas la obra i és una experiència diferent. Gràcies a això també ens hem conegut millor entre nosaltres.

2.Us va costar molt preparar-la i estudiar-la? No, perquè vam ser nosaltres mateixos/es qui vam crear el guió i per tant estavem familiaritzats amb ell. La majoria eren frases breus. La Carol i les professores ens van ajudar.

3.Milloraríeu alguna cosa de l’obra? Sí, la vergonya a l’hora de fer l’obra i a l’hora d’actuar, parlar més alt i amb més agilitat a l’hora de muntar l’atrezzo

4.Com se us va acudir aquesta història? La primera obra se’ns va acudir perquè estàvem fent la broma de que erem una família i després es va quedar amb aquesta temàtica, i l’altra perquè es va proposar aquest tema a classe i ens va agradar.

A continuació, us presentem l’entrevista que hem fet a 5è de Primària per saber si els va agradar l’obra:

1.Què us van semblar les obres de teatre que van fer els alumnes de 1r d’ESO? Van ser divertides i originals. Ens agrada rebre la visita dels grans i que ens facin teatres, volem que vinguin més. Només podem dir que algunes persones parlaven una mica fluix i de vegades costava sentir-los.

2.Creieu que les actrius van treballar molt per elaborar-la? Sí, creiem que han hagut d’estar molt de temps a classe per preparar el guió i memoritzar-lo, sembla molt difícil. A més, segur que han hagut d’assajar molt ja que estaven coordinats/des.

Gràcies per llegir aquesta notícia i esperem que aquestes actrius i actors segueixin fent moltes més obres de teatres per gaudir-les amb vosaltres!