-Hola, som el grup de 1r d’ESO C.E.Montseny times format per l’Unai, la Sara i la Jave. En aquesta notícia us informarem sobre una activitat que van realitzar unes noies de 3r ESO.

El dimarts 17 de desembre, un grup de 4 noies de 3r d’ESO (Berta Guarque, Mireia Sancerni, Mireia Ballester i Anna Hidalgo) van anar a la clase de 1r ESO a representar un teatre en anglès anomenat “American stereotypes”.

A classe d’anglès estaven treballant els Estats Units i elles van decidir escriure un guió de teatre que parlava sobre els estereotips del país, dels quals acostumen a parlar les pel·lícules. Van estar diverses classes treballant i també fora de l’escola van practicar. Com era en anglès, era més difícil i van haver de treballar molt. Després d’exposar-la a la classe, van acceptar representar-la per 1r ESO.

L’obra tractava d’una escola en la que hi ha diferents perfils d’alumnat. Per exemple, les diferències entre cheerleaders i esportistes. Hi havia una escena en la que el capità de l’equip de rugby feia flexions mentre l’observen les cheerleaders, tal i com es veu a la imatge següent:

-En la segona foto es veu com les noies populars estan rebutjant a la noia nova:

A l’alumnat de 1r d’ESO els va agradar rebre aquesta agradable visita, de la   que vam aprendre noves coses de Amèrica i sobre els estereotips. A més, va ser molt divertida. Esperem que cada vegada hi hagi més grups que s’animin i vulguin representar obres per altres classes!
  

Moltes gràcies per la vostre atenció i esperem que us hagi agradat!