Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO han gaudit de la sortida fotogràfica. Aquest any han participat en dos concursos de fotografia. Un celebrat a l’escola, “Trencant Realitats”, i un altre extern a l’escola. Les fotografies del concurs de l’escola ja estan exposades al vestíbul, i per tant ja podeu votar la que més us agradi, tal i com ja es va explicar en un article anterior anomenat Concurs Fotogràfic “Trencant Realitats”.

Per poder realitzar les fotografies de Barcelona, els alumnes de 4t d’ESO, han fet una ruta per la nostra ciutat. Van iniciar el camí a Montjuïc per tenir una perspectiva més amplia de la ciutat, i van baixar pels carrers de Poble Sec. Van arribar al Maremàgnum i van continuar pel Litoral fins al Parc de la Ciutadella. Durant el recorregut, l’alumnat va poder gaudir del paissatge urbà i plasmar les imatges que consideraven més artístiques, tal i com podeu veure al recull d’imatges del vestíbul. 

L’escola porta participant en concursos externs des de fa més de deu anys. El primer any que l’escola va participar en aquest concurs el tema era de fotografies urbanes, i l’any passat de l’educació. Cada any tracta un tema diferent. El concurs extern al Centre d’Estudis Montseny l’organitza el Centre Cívic de Sant Martí. Aquest concurs vol plasmar la Barcelona anterior i l’actual. En el següent link que us adjuntem podreu trobar tota la informació del concurs del Centre Cívic de Sant Martí:

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/santmarti/p/2557/concurs-de-fotografia

RECORDEU QUE LES FOTOGRAFIES JA ESTAN EXPOSADES AL VESTÍBUL I JA PODEU VOTAR!