Sortida Emblemàtica

 

La sortida emblemàtica és una excursió que es fa cada curs per conèixer-nos en més entre tots els alumnes de la ESO.

Les activitats van ser per la muntanya del Montseny, confiança en grup, fer esport i activitat física. Els grups es van crear, agrupant-nos en grups de  5 de cada curs d’ESO  per organitzar-ho tot i una vegada ja ho tenien les professores van agafar 5 nens i nenes de cada curs i es van fer els grups de 20 alumnes.

La majoría de la gent de tots els cursos s’ho van passar genial. El “torneig” el va guanyar el grup de  l’Albert Reina,  que van haver de còrrer força per guanyar a l’equip de la Cristina; i l’últim el grup va ser el de l’Elena Cabeza, que va ser l’únic grup que va rebre un fort aplaudiment! 

El torneig es complia fent diferents proves, amb les quals ens donen un número si assoliem la prova, per al final poder fer la operació combinada i obrir el cofre en la qual hi havien motxilles i diplomes com a premi. 

 

Matí:

A les 8:45 haviem d’estar a l’escola.

Quan estavem tots, vam pujar a l’autocar per grups en el primer autocar van pujar els grups, 1, 2, 3 en el segon, 4, 5, 6  en el tercer, 7, 8, 9 i en el quart 10, 11, 12. Vam poder jugar una estona amb el mòbil, tot i que hi havia molts revolts i alguns vam haver de deixar-lo…

Quan vam arribar vam esmorzar, tranquil·lament vam parlar amb els amics, etc…

Després ens vam adjuntar en grups, a continuació vam seguir una serie de proves proposades per els alumnes de 4t ESO amb l’ajuda de els professors de cada grup que per cada prova superada amb èxit donava un codi que al final seria una operació combinada que feta. Els números donaven el codi per el cofre..

Tarda:

Quan vam acabar el joc,vam anar on ens vam reunir abans de fer el joc. Allà vam estar tota la tarda. Vam estar jugant allà fins que ens van dir els professors de que era l’hora de menjar.Després de menjar, tots vam anar jugant fins que fossin les 3:30 minuts per tornar al col·legi. Molts alumnes de 1r ESO es van posar a jugar al escondite o al pilla pilla, durant 1 o 2 hores. D’altres van estar xerrant i jugant també. A continuació tots els professors ens van avisar picant de mans o amb els xiulets perquè els autocars van arribar per anar-nos aviat al col·legi.

 

A la tornada:

Vam agafar els autocars i vam tornar a l’escola, a l’autocar la gent esperava per arribar a l’autopista i agafar els móvils i deixar enrere els revolts i els marejos. 

 

ENTREVISTA A L’ALUMNAT DE 4t ESO SOBRE LA SORTIDA.

 

El dia  24 de octubre va ser el dia de la sortida de tot l’alumnat i professorat de l’ESO. Vam anar a una muntanya que s’anomena Montseny i que té unes vistes precioses. Aquesta excursió la preparen els alumnes de 4t ESO amb l’ajuda de alguns professors. Es diu sortida emblemàtica perquè es tracta de que l’alumnat d’ESO faci convivència, i també de conèixer un paratge emblemàtic de Catalunya.

 

A continuació, us presentem una entrevista que hem fet els periodistes de la revista de SOMCEM als alumnes de 4t ESO, els organitzadors de la sortida.

 

1.Què es la sortida emblemática?

Es una sortida que es fa amb tots els alumnes de secundaria. Aquesta sortida es fa perquè tots ens coneixem més i ser entre tots més grup. Que organitza l’escola per millorar la relació entre els alumnes i els professors d’uns altres cursos.

 

  1. Quant temps han necessitat per organizarlo?

Per organitzar la sortida hem necessitat unes 4 hores de classe.

 

3.Quins tipus de jocs i activitats  farem?

Farem activitats de conèixer-se entre tots, fer activitats per la muntanya, confiança en grup, fer esport i activitat física .

 

  1. Què sentieu quan estaveu a 2 d’eso? I ara?

Que eren els de 4rt que tienen la responsabilitat de tot. Era una cosa nova i estranya que mai havien fet durant primer d’eso i primària.

Doncs ara una mica més de responsabilitat. Apart teniem ganes de que surti tot bé ja que hem treballat molt. A més a més tenim nota.

 

  1. En quina assignatura vau preparar la sortida?

La sortida la vam preparar a tutoria i CVE.

 

  1. Com us organitzeu per preparar-ho (feu en equips)?

Ens van ajuntar en grups de 4 o 5  per organitzar-ho tot i una vegada ja ho tenim   les professores van agafar 5 nens i nenes de cada curs i es van fer els grups de 20  alumnes.

 

  1. Us a agradat organizar-ho?

Sí, però més participar. I et sents responsable dels alumnes més petits de la Eso.

 

  1. Heu fet noves amistats d’altres cursos?

Sí però no amistats íntimes sinó de bon rotllo. Conèixer a gent nova sempre està bé.