El dia 27 de maig el Parc del Laberint d’Horta va donar la benvinguda al petit grup de Cultura Clàssica de 3r d’ESO.

Volien conèixer el parc i ells farien de guies. S’havien repartit els espais generals d’interès d’aquest, així com tots aquells elements relacionats amb la mitologia treballada al llarg de tot el curs. La bellesa del parc i les diferents figures mitològiques els van transportar ràpidament al segle XVIII.

Un cop esmorzats es van encaminar cap a l’entrada dels jardins. Un per un, tots els alumnes van anar exposant les seves respectives parts. Entre mites i déus van acabar arribant a l’entrada del laberint. Els enrevessats passadissos farien tornar boig fins al mateix minotaure! La majoria va poder arribar ràpidament al centre on els esperava l’estàtua del déu Eros, divinitat de l’amor, que amb la seva fletxa indicava el camí de sortida.

image (4)

Van finalitzar la visita arribant al fals cementiri espai que feia reflexionar sobre el contrast de la mort i la vida (simbolitzada per la bellesa dels jardins).

Va ser una visita molt productiva i la recomanen als futurs alumnes de Cultura Clàssica. Pensem que el fer inicialment la recerca i posteriorment guiar al grup ens ha portat a adquirir uns bons coneixements d’aquest espai tan bonic de Barcelona.

 

Èric Fuenmayor, Linus Hernàndez i Martí Jareño alumnes de Cultura Clàssica de 3r d’ESO.