Aquest curs els de 2n d’ESO vàrem començar l’assignatura de socials amb un projecte: Montseny TV. Notícies i reportatges. Havíem de retrocedir en el temps i situar-nos en una de les èpoques històriques treballades a 1r presentant els fets més destacats amb notícies i reportatges.

Primerament vàrem haver de fer una recerca individual d’informació recollint dossiers i documents dels curs anterior per, posteriorment, fer una posada en comú per a la realització d’un guió amb el qual acabarem tenint el nostre telenotícies.

Les exposicions es van fer per ordre cronològic. El primer dia es va presentar el telenotícies de la prehistòria, el segon el de l’antiga Grècia i, per acabar, amb l’antiga Roma. L’originalitat va estar present en moltes de les exposicions.

Destaquem també que, si volies un bon resultat, el projecte portava molta feina en el procés i en l’elaboració d’aquest (gravació d’escenes, muntatges de reportatges…).

Tot plegat va ser en general ben valorat, una manera original i diferent en la seva presentació que, a més a més, ha tingut com a resultat un repàs clar, entenedor, divertit… dels continguts treballats el darrer curs. També ens ha agradat perquè en les exposicions quedava molt clara la informació explicada.

Aquest article ha estat escrit per Marta Seuba i Xavier Urraca (2n ESO B).