Som l’equip LBA que està composat per l’Arnau i la Laura. Hem fet una entrevista als alumnes, les alumnes i a les professores sobre l’assignatura de Science i volem que la coneixeu millor. L’assignatura de Science és una matèria que es fa a 4rt i a 6è de primària. Science és ciències naturals però amb anglès. Aquesta assignatura la fan l’Helena Jara, la Teri Arribas i la Mercè Solè. 

ENTREVISTA A L’ALUMNAT: Hem entrevistat a alguns/es alumnes de 4t i 6è de Primària, que són: Carla Guas ,Gerard Vellvehí, Jana Arango, Adrià Costa, Sofia Wang i Tomás Giménez.

  1. Com és aquesta matèria? Aquesta matèria és molt interessant. Es fan experiments, apunts,treballs en grups, en parelles… Ens agrada i aprenem molt.

2. Què treballeu a Science?A Science es treballen moltes coses: els ecosistemes, la cèl·lula, els living things, la matèria, els animals vertebrats i invertebrats.


3. Quantes classes teniu a la setmana? Nosaltres tenim 2 classes a la setmana: dilluns a la tarda i divendres al migdia.

4. Feu treballs cooperatius? Com són? Sí, nosaltres fem molts treballs cooperatius, normalment són Power points, murals i maquetes. Els treballs són molt manuals i dinàmics, els fem en parelles, grups o individuals.


5. Quines dificultats es poden trobar a la matèria de Science? Com les afronteu? A vegades no entenem algunes paraules perquè són en anglès i les afrontem preguntant-li a la professora i fent una llista de vocabulari.

 ENTREVISTA A L’HELENA JARA: ella és professora d’anglès i Science. Fa classe als alumnes i les alumnes de 6è A i 6è C. Ens explica que durant tot l’any treballen 4 temes principals. El primer trimestre, treballen les cèl·lules i els living things. Al segon trimestre, es fan les jornades de la ciència. I al tercer trimestre treballen el tema d’interaction.

6. T’agrada ensenyar als nens/es Science i per què? M’agrada molt explicar-la matèria perquè els alumnes i les alumnes estan molt interessats en l’assignatura i fan moltes coses que ells no sabien i explicant-los el tema han vist que ho sabien.

7. Creus que els alumnes i les alumnes mostren interès per aquesta assignatura? Sí, penso que els nens i nenes estan molt interessats per l’assignatura. Perquè volen veure com interactua el món al seu entorn.

8. Quants anys portes fent Science? Jo porto tres anys a l’escola i des del primer any ensenyo Science. No vull deixar de fer Science perquè a mi m’agrada molt ensenyar la matèria i també m’agrada que els alumnes els hi agradi tant.

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres, and LET’S MEET THE LIVING AND NON-LIVING THINGS!