Aquest any per Sant Jordi hem decorat l’escola amb fotografies nostres llegint llibres i també amb les inicials de les lletres del nostres noms per representar que són aquestes les que porten als textos d’aquests.

Com tots els anys a l’escola es va muntar paradetes de roses i llibres. Pares i alumnes, al migdia de 13 a 15 i a la tarda de 17 a 18 h, van poder passejar i escollir el llibre més adient i comprar la rosa per a la seva estimada. També es va celebrar un nou certamen literari presentant-nos els textos guanyadors dels alumnes.

Com a novetat d’aquest any va haver actuacions musicals d’alumnat d’extraescolars per amenitzar la visita.

Primer, segon, tercer i quart de Primària durant el dia de Sant Jordi van fer activitats i treballs manuals, un punt de llibre i una rosa, van jugar a jocs a la classe i també van llegir llibres amb la professora relacionats amb la diada. Cinquè, a més a més, va ser l’encarregat de decorar unes enganxines per anar oferint a la gent que hi havia a l’escola. Sisè va ser l’encarregat de presentar les paradetes.

A l’ESO va ser una mica diferent i es van realitzar tallers per pintar les cares dels nens i van treballar a les aules des de les diferents àrees confeccionant diferents murals relacionats amb aquest dia.

Sant Jordi és un dia “especial”!

Realitzat per: Sergi Sànchez, Carla Parras i Helena Cantabella