Els alumnes de Literatura Catalana de 1r de Batxillerat hem realitzat un treball cooperatiu amb la temàtica de la vida, dedicació i esperit d’una de les grans escriptores catalanes del segle passat, Maria Aurèlia Capmany.

La seva passió pel món de la literatura i de la política va inspirar a molta gent de l’època a lluitar pels principis de llibertat i d’igualtat social. A més a més, va ser una de les pioneres del feminisme d’aquell moment i la seva constància va promoure la llibertat d’expressió i la igualtat.

Per tot això i per més motius, els alumnes d’aquesta matèria hem  decidit investigar i descobrir l’apassionant món de Maria Aurèlia Capmany i el llegat que ens ha deixat en la nostra societat.

Des del mes de desembre,nosaltres,  la Natàlia, la Paula, la Thalia,el Gerard, la Carla, el Jan i l’Isaac hem estat treballant conjuntament amb la nostra professora, Puri Pinto, i hem creat la nostra pròpia ruta de l’autora ambientada en la ciutat de Barcelona; ja que Maria Aurèlia Capmany va passar una gran part de la seva vida en la seva gran ciutat,  l’encantadora ciutat catalana de Barcelona.

Per poder accedir a la ruta i a tota la seva informació, us deixem el link de la nostra pàgina web:

https://ppinto4.wixsite.com/rutaliteraria