El projecte Kit Caixa Emprenedors consisteix en crear una idea de negoci. L’alumnat de Tercer d’ESO  s’ha dividit en grups de 5-6 alumnes i ha realitzat diferents tasques: definir correctament un problema o oportunitat, organitzar el procés de generació de valor i organitzar l’equip adequat, comunicar el projecte per obtenir recursos, dissenyar un model de negoci viable, construir un prototip i testar-lo per millorar pas a pas i comunicar la proposta de valor per fer realitat el projecte.

S’ha estat treballant dues hores setmanals durant tota la segona avaluació a la matèria d’Emprenedoria. Cadascun dels alumnes ha d’assolir un rol o una tasca. El treball està dividit per rols i cadascú desenvolupa les seves habilitats i aptituds.

S’han format quatre equips. KitLink ha desenvolupat una app per a dispositius mòbils que troba el seient en un recinte (teatre, cinema, etc.). Per una altra banda, CreateFuture ha millorat el sistema de tancament dels armariets de l’escola utilitzant l’empremta dactilar. RolomegaRol ha dissenyat una pàgina web per a millorar la planificació de l’alumne i professorat. Per últim, WeKit’s ha innovat un sistema de manteniment fàcil i còmode per recollir tota la matèria orgànica generada en infraestructures com estadis i poliesportius.

foto 2

 

Entrada editada per Pol Bàcter (2nd ESO B)