Bon dia, som el duo de periodistes “Gakko no news” i avui us parlarem del llibre ¡MUUU! que llegeixen els nois i noies de 2n d’ESO a la matèria de castellà. Per saber coses sobre el llibre, que sabem que els ha agradat força, vam entrevistar a la Laura Ruiz de Loizaga, Noa Iniesta, Nora Vega i a la Berta Ballesteros.

Equip Gakko no news amb les noies de 2n ESO

Aquesta novel·la és del gènere còmic i es llegeix a l’assignatura de castellà. Tracta d’una vaca que es diu Lolle que descobreix que totes les vaques de la seva granja seran sacrificades pel granger. Llavors, decideix fugir amb el seu grup de vaques amigues i un gat. Durant el viatge, s’enfronten a aventures i lluiten fins aconseguir el seu objectiu: arribar a la India.

Els nois i noies van començar a escriure aquest llibre a principis de gener. Ens han explicat que el llibre els ha agradat molt perquè té força moments divertits, i també perquè a través de les vaques es parla de molts temes importants de la vida quotidiana.

Després de llegir aquest llibre, ara han fet un treball sobre aquest i sobre l’autor: David Safier. El treball consisteix en reflexionar sobre un dels temes que es tracten al llibre (amistat, amor, feminisme…) i també conèixer a l’autor.

Esperem que tots i totes us animeu a gaudir de la lectura!