El dia 28 d’octubre de l’any 2015, els alumnes de la matèria optativa d’Emprenedoria de Tercer d’ESO ens vam reunir al Centre d’Estudis Montseny per constituir formalment una cooperativa d’alumnes.

Els nostres objectius són satisfer les necessitats dels alumnes i els pares de l’escola amb activitats lúdiques al llarg del curs escolar com Jornades esportives, Venda de productes, Organització d’esdeveniments, col·laboracions amb l’entorn més proper, etc. A més, part dels nostres beneficis aniran destinats a causes socials i/o humanitàries.

La finalitat és ajudar als alumnes a ser més responsables, despertar l’esperit emprenedor, fomentar el treball en equip i treballar sense l’ajuda dels professors.

La primera activitat que realitzarem serà el dia 17 de desembre en el concert de Nadal. L’activitat consistirà en la venta de productes de consum com cafès, coca-cola, aigua i sucs i aniran destinats a aquells pares o familiars que vinguin a veure el concert que es celebra a l’escola amb motiu del Nadal. L’activitat es durà a terme de 13:30h a 14:30h. Tots els productes tindran un preu únic d’un euro.

Us hi esperem!

 

foto.cooperativagrup