Hola, som l’equip de periodistes C.E.Montseny Times. Volem informar-vos sobre les darreres colònies de 2n ESO al gener. L’alberg on van passar els 3 dies era de la Generalitat i està ubicat a l’Espluga de Francolí, molt a prop del monestir de Poblet.

Els dies que van anar al CdA va haver un gran temporal i van haver de suspendre força activitats. Tot i així, van poder fer-ne algunes. Van anar al monestir de Poblet i van descobrir com era la vida a l’Edat Mitjana. Van treballar els diferents tipus d’arquitectura de l’època: romànic i gòtic. També van fer una excursió al bosc, on van veure la vegetació de la zona; i també fer un taller d’elaboració de tinta.

L’alumnat de 2n ESO va gaudir del CdA i els va resultar molt interessant conèixer aquest paratge, així com l’entrevista que van fer a un monjo. Tot i això, també van trobar a faltar poder fer totes les activitats suspeses degut a la pluja i al vent. Al tornar, van fer les exposicions davant del tribunal i, tot i els nervis, creuen que van anar força bé.

En aquesta notícia podeu trobar algunes imatges. Moltes gràcies, per la vostra atenció!