Hem entrevistat a uns nois i noies que fan esport a aquesta escola però que no estudien aquí. Els volem preguntar perquè vénen a aquesta escola a fer esport i també què els hi sembla.

Entrevistarem, primerament, la Xènia,  que té 13 anys. El seu institut és el Quatre Cantons i fa bàsquet extraescolar. L’Arnau, que té 12 anys, també va al Quatre Cantons però en aquest cas fa futbol.

XeniaXènia:

-Per què véns a aquesta escola a fer esport?

Perquè venen les meves amigues i perquè m’agrada aquest equip.

-Quin esport fas?

Bàsquet.

-T’agradaria venir a aquesta escola a estudiar ?

Sí, estaria bé.

-Què et sembla aquesta escola?

Té millors instal·lacions que la meva. A més a més, noto que hi ha molt bon ambient de treball.

Arnau:ARNAU MARCH _opt

-Per què véns a aquesta escola a fer esport?

Doncs perquè quan era petit sempre havia volgut fer futbol i formar part d’algun equip. Un dia li vaig  demanar a la meva mare i  em va proposar d’anar a l’escola Montseny. Vaig fer un primer entrenament de prova amb els companys i em va agradar molt. M’ho vaig passar molt bé.

-Quin esport fas ?

Futbol.

-T’agradaria venir a aquesta escola a estudiar ? Per què?

Preferiria no canviar, perquè a la meva tinc un munt d’amics i  m’agrada el sistema de treball que fem servir.

-Què et sembla aquesta escola?

Aquesta escola em sembla molt organitzada i noto que tenen ganes de “seguir endavant”.

 

 Varinia Blasco, Xavier Molina i Yeray Montes (1r ESO-B)