L’alumnat de 2n d’ESO a l’hora de lectura de català, durant el 2n trimestre, vam llegir un llibre titulat el Secret de la mare, de J.L.Witerick.

Les professores de català ens van fer buscar informació sobre l’autora, en un treball previ a la lectura que vam realitzar i, en el meu cas, com no vaig trobar una de les informacions que ens demanaven, vaig escriure un correu electrònic a l’autora per si em podia ajudar.

Al dia següent, quina sorpresa! En obrir el correu vaig veure que m’havia respost. Arran d’això vam estar parlant fins que em va dir que m’enviaria un parell d’exemplars dedicats i en anglès, un d’ells per a mi i un altre per regalar a l’escola.

Vam comentar a l’autora la possibilitat de fer una videoconferència amb ella i ens va dir que estaria encantada de fer-ho! Si finalment la podem dur a terme, ja us informarem, però això… ja serà en una altra notícia!

Redactada per: Maria Seuba 2n ESO A

2015-04-17 08.46.11

Editada per Pol Bàcter (2n d’ESO B).