El pàdel és un esport de pilota en què s’enfronten dues parelles de jugadors. El joc es desenvolupa en una pista rectangular de 10 metres d’amplada per 20 de llargada dividida transversalment per una xarxa i circumdada per parets en els fons i en els extrems dels laterals i amb una reixa metàl·lica al llarg de tot el perímetre. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb una pala per fer-la passar per damunt de la xarxa, de manera que l’adversari no la pugui tornar.

IMG-20150506-WA0015

A l’escola pensem que és un gran esport per fomentar valors com l’amistat, el respecte i competitivitat, el saber perdre… entre d’altres.

Es practica en les instal·lacions del CEM Maresme els dimarts i dijous de 17:00 a les 18:00. A l’escola pensem que es pot realitzar de 3r de primària a Batxillerat.

Hi ha uns quants nois del nostre curs que practiquen aquesta extraescolar i els hi hem realitzat unes quantes preguntes. Partint d’aquestes resumim que els agrada molt perquè s’ho passen bé jugant amb els seus amics i els hi agrada la pràctica d’aquest esport, el qual qualifiquen de divertit, intens i emocionant.

Això és tot. Esperem que us hagi agradat i… gaudiu del pàdel!

Entrada creada per: Sara Salazar, Joel Lombao i Oliver Ibañez.