Mschools.logotip

El Mobile World Congress està revolucionant la ciutat de Barcelona aquesta setmana! Es tracta de la fira més important del món del mòbil on s’esperen més de 90.000 assistents de 200 països diferents.

En aquest marc, es presenta un programa educatiu pioner destinat a que els estudiants de secundària de Catalunya treballin a l’aula amb tecnologia mòbil a través de la creació i ús de solucions mòbils.

Es tracta del programa mSchools, una iniciativa mixta pública-privada, impulsada per la Fundació Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA.

El projecte està present a les escoles catalanes. Planteja un desenvolupament curricular complet vinculat a la tecnologia mòbil i a les seves aplicacions en l’entorn social i econòmic. L’objectiu és que els alumnes ideïn i desenvolupin, en petits grups , conceptes creatius en forma d’aplicació per aportar solucions a problemes globals i millorar hàbits quotidians.

En el curs del 2014-2015, el Centre d’Estudis Montseny participa en el projecte amb cinc grups de treball dintre de la matèria optativa d’Informàtica de Quart d’ESO.