El passat 30 de març a la tarda, els alumnes d’Informàtica de 4t d’ESO ens vam reunir per segona vegada a l’aula d’informàtica de Secundària amb el cap de desenvolupament comercial de Softonic, en David Jordan, per a continuar desenvolupant les nostres aplicacions dins del projecte mSchools.

Abans d’aquesta reunió, ens vam iniciar en el disseny d’aplicacions i, individualment, vam desenvolupar les diferents pantalles i l’estètica de l’app, primer a mà i després digitalment amb l’eina BALSAMIQ. Més tard, ens vam reunir els diferents membres de l’empresa i, d’igual forma, vam elaborar un prototip final basat en les aportacions individuals.

En aquesta reunió vam exposar la nova idea de l’aplicació, basada en recomanacions i millores que el mateix expert ens havia aconsellat unes setmanes abans. A més, ens va assessorar sobre els diferents tipus de models de negoci que existeixen envers les aplicacions mòbils, els va exemplificar i finalment ens va recomanar el tipus que millor s’adaptava a la nostra aplicació segons la finalitat d’aquesta.

Després de la reunió, vam fer una posta en comú sobre les impressions i suggeriments que havíem obtingut així com del bon desenvolupament i distribució de l’activitat en relació amb el temps disposat.

Durant tot el procés, en David ens ha estat de gran ajuda i les seves aportacions ens han esclarit molts dubtes i errors que havíem comès en el desenvolupament, pel que desitgem que torni a reunir-se amb nosaltres un cop tinguem l’aplicació gairebé acabada per a què ens pugui aconsellar en la posada a punt i la finalització del projecte.

REDACCIÓ: Empresa WeAPP

somCEM_david2