Hola, som el grup PAF de la revista, i a continuació us informarem sobre la Coral de l’escola, la qual es reuneix especialment cada any pel concert de Nadal. Per fer-ho, hem entrevistat a l’alumnat que va cantar el dia del concert de Nadal i també a les mestres de música de Primària i ESO.

Imatge de l’equip PAF amb dos membres de la coral

Fa uns anys, el dia del concert de Nadal la coral no cantava fins que alguns/es mestres van proposar la idea. Avui en dia està formada per un/a alumne/a de cada classe. Hi participa tota l’escola, des de P3 fins a segon de BAT  i les persones encarregades de preparar les cançons i organitzar-ho tot són totes les professores de Música.

El dia del concert de Nadal, al matí, podem gaudir del concert tot l’alumnat i professorat de l’escola, i per la tarda venen els familiars. És al final de cada espectacle i del popurri de Batxillerat que li toca el torn a la coral. Per a participar-hi, l’alumnat es presenta voluntari. Tots/es els/les participants a qui hem entrevistat ens han explicat que és una experiència inoblidable i que van gaudir molt, tot i que es van posar una mica nerviosos/es.

Esperem que us hagi agradat aquest mini-reportatge i que seguiu participant en la Coral sense timideses ni vergonyes! Gràcies per llegir la nostra notícia!

A cantar i gaudir!