Ja fa uns quants anys que l’alumnat d’ESO de l’escola treballem amb portàtils. Els ordinadors a l’escola són cada cop millor i hem parlat amb el Fran,  coordinador informàtic de l’escola, per fer-li unes preguntes sobre aquest tema i ens ha explicat el següent:

Els ordinadors de l’escola no han sigut iguals mai, perquè s’han comprat en diferents èpoques, i s’ha treballat amb diferents marques, buscant sempre els millors. Les característiques principals d’un ordinador que es busquen són: que sigui resistent,ràpid,eficient… Sempre l’escola  agafa el millor ordinador per educació dintre d’un  marge de  preus.

Un problema que tenen molts alumnes de quart d’ESO es que els seus ordinadors ja no funcionen correctament pel seu rendiment diari, perquè s’oberva que  la vida d’uns ordinadors escolars tenen una vida aproximada als tres anys.

El canvi  important va ser quan es va decidir canviar a  portàtils amb  la mida de les pantalles més gran i això va suposar una sèrie de conseqüències, com per exemple vigilar que la bateria aguantés una jornada escolar, ja que si les pantalles augmenten la bateria va disminuint més ràpidament.

Fet per: Ainhoa Garcia i Laia Carretero.

IMG_0323