Som l’equip NAM Journalist de la revista de l’escola i avui us informem sobre una de les activitats que han fet els/les alumnes de 2n ESO, ja que han rebut la visita de l’escriptor Toni Cotet a l’escola.

Al primer trimestre, els companys i companyes de segon d’ESO han estat llegint el llibre “La pujada”, d’en Toni Cotet. El llibre parla principalment d’un grup de nois i noies que comencen il·lusionats una excursió força diferent: la pujada a peu des de Barcelona fins a Montserrat guiats per un professor ja gran, però jove d’esperit. Des dels primers moments, la pujada es converteix en un seguit de sensacions, aventures i esforç. Hi ha situacions complicades i perills als quals els professors han de posar remei.

Després d’acabar-se el llibre, que els hi va agradar molt, van informar-se sobre el aquest i sobre el seu autor. L’alumnat de 2n ESO ja està acostumat a aquest tipus d’activitats, ja que a 1r ESO també van conéixer en Jaume Cela. La xerrada va començar amb en Toni explicant experiències personals, el que li havia passat aquell dia, a què es dedica, perquè a més de ser escriptor, també és mestre! És clar, això els companys de segon d’ESO ja ho sabien, perquè s’havien informat molt bé! Després de la intervenció del Toni, que va ser molt proper, van arribar les preguntes, algunes preparades i d’altres espontànies, però sempre molt interessants.

I fins aquí aquesta notícia. Esperem que us hagi agradat i que us animeu a llegir “La Pujada”!