Les pel·lícules que hem vist a:

Drets Humans:

  • “The boy with the striped pyjamas”

El seu director és Mark Herman. “El noi amb el pijama de ratlles” és una pel·lícula que tracta d’un noi, en Bruno, que s’ha de traslladar de casa perquè el pare és nazi i se’n va a viure al costat d’un camp de concentració. En Bruno desconeix que aquest està implicat en la matança de jueus.

Sense saber-ho el nostre protagonista es fa amic d’un nen jueu que viu en un camp de concentració del costat de casa seva.

Anglès:

  • “Edward scissorhands”

El seu director és Tim Burton. Nosaltres creiem que és una molt bona pel·lícula. Ens ensenya que encara que les persones siguin diferents, molt diferents de nosaltres les hem de respectar i tractar-les bé, ja que poden ser molt bones persones. També ens ensenya que no ens hem de fixar tant en el físic sinó molt més en l’ interior.

Socials:

  • “En busca del fuego”

El seu director és Jean-Jacques Annaud. Amb ella hem pogut conèixer, entendre  com era el dia a dia de la vida  a la Prehistòria.  Una tribu disposa del foc però una altra li treu. La seva vida canvia per complet i han d’anar de nou a la seva recerca.

Música:

  • “Los chicos del coro”

La nostra professora, la Lys, va creure que era millor veure la pel·lícula  de Christophe Barratier per aprendre la cançó treballada ‘Vois Sur Ton Chemin’.

En aquesta veiem uns nens que estan en un internat i es porten molt, molt malament  fins que arriba un professor nou i canvia completament el comportament d’aquests.

Ens ha agradat molt i hem pogut reflexionar sobre com la música ha aconseguit un canvi en el comportament d’aquests nois.

 

Tutoria:

  • “Pesadilla antes de Navidad”

Aquesta és una pel·lícula que vam veure tot just abans de marxar  de vacances de Nadal juntament amb els companys de 2n d’ESO. El seu director es Tim Burton.

Pensem que és una bona pel·lícula de Nadal, perquè parla d’una persona que no li agrada gens aquest i no el celebra, tan sols celebra  Halloween. Ningú de la seva ciutat sabia que era Nadal.

Jo us la recomano ja que veus com és possible aconseguir que pugui néixer en les persones un esperit nadalenc.

Fet per:  Antonio castro, Alba Rol, Berta Benajes (1r d’ESO B)