L’alumnat de 4t, 5è i 6è de Primària van anar de colònies, i en aquest article us fem un resum del que van fer.

COLÒNIES DE 4t:

Els alumnes de 4t de primària van anar de colònies a una casa que es diu l’cell, a Girona. Era un lloc molt gran, preciós i natural on hi havia molt bones vistes . La casa els hi va agradar molt ja que era gran i bonica. Hi tornarien però els hi va agrada més la de 3r de primària.

Van fer moltes activitats sobre els romans i s’ho van passar d’allò més bé. També van fer activitats de nit. Un joc era de constel·lacions i l’altre era un joc de bases.

El que més els ha agradat ha sigut: l’escalada, els jocs de nit, els animals, el tir amb arc, els monitors, les manualitats (el mosaic), la caminata, l’oli de romaní que van fer i el camp de futbol.

 

COLÒNIES DE 5è:

Els alumnes de 5è de Primària aquest any van treballar la temàtica de l’Edat Mitjana. Van anar a Can Caballé, a Girona. Els hi va agradar força la casa, perquè era molt gran , estava rodejada d’arbres, i hi havia un ambient molt bonic a la casa. Hi havia moltes instal·lacions, com una pista de bàsquet i una de futbol que eren molt grans.

A l’hora de les activitats, van fer des d’excursions fins a discoteca. També van fer activitats de nit . Un joc es deia la lluita de comtats i l’altre era d’endevinar cançons. S’ho van passar molt bé i van gaudir al màxim. Hi tornarien l’any vinent. Però igualment la casa que va tenir més èxit va ser a la que van anar quan anaven a 2n. I per últim, ens van dir que el que més els hi va agradar va ser menjar sense coberts i les Olimpiades.

 

COLÒNIES DE 6è:

Els alumnes de 6è de primaria van anar de colònies a la casa Vilà, què està situada a Banyoles. La casa era moderna i hi ha piscines. Els hi va agradar perquè era nova, hi havia moltes instal·lacions i els lavabos estan dins les habitacions. El lloc on està situada la casa també és espectacular perquè al costat hi ha un llac molt gran. 

Van fer esports, excursions i el més important, es van divertir jugant junts. El que més els hi ha agradat han sigut les estones lliures i les Olimpiades. També van fer activitats de nit, el del macarró, el joc de la sardina a la llauna i la discoteca. De totes les cases de colònies a les que han anat, les que més els ha agradat a la majoría són la de l’any passat i la d’aquest any. S’ho van passar molt bé!

 

COM ENS AGRADEN LES COLÒNIES!