En les obres de teatre el més important no són només els actors i directors, darrera les càmeres existeix un gran ventall de feina molt important que sense ella no es faria realitat  cap projecte i es diu escenografia. Aquesta és l’art i la tècnica de muntar les escenes teatrals i cinematogràfiques entre d’altres. Alhora és el conjunt d’elements que permeten reproduir un determinat clima o ambient per una representació.

El dijous 26 del mes de març va venir a l’escola l’escenògraf, ja jubilat, José Tierno. Aquest senyor ha treballat per empreses reconegudes com Castells i Planes. Ha participat en l’escenografia de sèries com Vent del Pla i pel·lícules com El Perfum i l’Orfenat.

La seva aportació va ser una experiència molt enriquidora gràcies a la seva experiència laboral i a les concises explicacions que ens va donar. A causa de les seves explicacions ens vam adonar de la importància de l’escenografia i al mateix temps ens va ampliar el nostre concepte del teatre. Ens va agradar molt i va ser una experiència molt didàctica que s’hauria d’anar repetint al llarg dels anys.

Alumnat de literatura catalana i universal de 1r de Batxillerat.

Entrada editada per: Helena Cantabella, Sergi Sànchez i Carla Parras (1r d’ESO A).