L’alumnat de la matèria optativa d’Emprenedoria de Tercer d’ESO ha constituït aquest darrer mes, la Cooperativa d’alumnes del centre. En aquesta primera fase, s’està treballant en la imatge corporativa, la redacció dels estatuts, funcions i objectius de la cooperativa, així com la definició de la primera activitat.
Així mateix, el president i la secretària de la nostra cooperativa van assistir el passat divendres 13 de novembre a la I Trobada de Cooperatives d’alumnes de Catalunya, en l’Auditori de Barcelona Activa. L’objectiu d’aquesta jornada era generar un espai de coneixement i intercanvi d’experiències entre els diferents representants de les més de 50 cooperatives d’alumnes. L’Arnau i la Mireia van presentar satisfactòriament el projecte inicial al centre i van prendre nota de les iniciatives i propostes que mostraven les altres escoles.
Comença el repte! La nostra cooperativa comença a treballar per a una escola millor, per a un projecte comú on els protagonistes seran ells, els nostres alumnes.
“Si vols anar ràpid vés sol, si vols arribar lluny vés acompanyat”
Proverbi africà
 coop2 coop3