La Castanyada es va celebrar a l’escola el dijous 31 d’octubre. Al matí, l’alumnat d’Infantil i alguns cursos de Primària van ballar cançons de la castanyera, i a la tarda les castanyeres van venir a l’escola de visita. Les castanyeres van repartir castanyes i panellets per a tots els nens i les nenes. Després els nens i les nenes es queden jugant fins l’hora de marxar.

ANEM A VEURE-HO!

Al llarg del matí, l’alumnat i professorat va ballar i jugar, com podeu veure a les imatges. S’ho van passar d’allò més bé. A la tarda, quan van venir les castanyeres, cada curs va fer una cançó que els hi van dir les castanyeres. Havien de cantar el millor possible si volien aconseguir menjar les castanyes i panellets. Alguns grups també van fer mímica mentre cantaven, com els de 1r de Primària.

Per acabar el dia, els nens i nenes de P3 van cantar la cançó de l’esquirol, i els/les de P5 van cantar la cançó de l’octubre. La classe de 2n de Primària va cantar i recitar la cançó dels panelletes, en la qual van explicar com es fan. I finalment, els nens i nenes de 3r, com són els participants més grans en aquest dia, van ballar diferents cançons per tothom. Tots els grups van aconseguir el repte i van poder menjar castanyes i panellets!

 

Moltes gràcies per haver-nos deixat participar a la Castanyada dels més petits/es! Ens ha fet recordar molt, i ja estem preparant una altra notícia sobre els orígens de la Castanyada a l’escola. A seguir menjant panellets, moniatos i castanyes!