La Magda, una professora de primaria de la nostra escola va fer 65 anys. Per aquest motiu, es va jubilar el 31 de gener d’aquest 2019. L’acte de jubilació va tenir lloc a la sala polivalent durant el migdia, amb tot el professorat i equip d’administració. L’escola va organitzar un event per acomiadar-la. Per poder saber més sobre aquest esdeveniment hem fet unes preguntes al Miquel Garcia d’administració. Segons ens ha explicat, en aquest acte es va projectar una recollida de fotos en forma de vídeo en els que es recollien moments de la carrera de la Magda junt amb els seus companys i companyes i alumnat. A més, alguns/es companys/es seus/seves van exposar una sèrie de discursos per agrair el seu treball i per acomiadar-la. Un d’aquests discursos va ser el del Pablo, mestre d’Educació Física, que va parlar en nom de tot el professorat. Després, la Magda, va dedicar unes paraules d’agraïment i de comiat a l’escola. També va rebre un obsequi de part de tota la comunitat educativa. Quan es van acabar els discursos, es va fer un “pica-pica” i un brindis en el honor seu.

A més, hem parlat amb alguns alumnes de 5è, que van tenir a la Magda com a tutora i ens han explicat que per a la seva jubilació li van donar un llibre, on cada alumne havia fet un dibuix i una dedicatòria, poema o estrofa. El dia que li van entregar el llibre, molts alumnes de 5è A, B i C es van emocionar, ja que, tot i que la Magda era una mestra estricta, era molt bona docent, una gran persona i amant de la literatura i de la llengua.

A les imatges a continuació, es pot veure el moment del discurs del Pablo, i també l’entrega del regal per part del Ricard Albalat, gerent de l’escola, i el Marc Bou, representat del Consell Rector.

De part de tot l’alumnat, professorat i equip no docent de l’escola desitgem a la Magda una nova feliç etapa. Moltíssimes gràcies per la teva dedicació tots aquests anys. Fins aviat!