El dijous 27 d’abril de 2017 va tenir lloc la 2a Mostra de Robòtica i Programació al Centre d’Estudis Montseny.

Aquesta iniciativa, que neix del departament col·laboratiu de robòtica i programació, té com a objectiu que els alumnes puguin mostrar els seus treballs a estudiants  i  professors de les escoles participants i visitants. Vol fomentar l’esperit de creació, investigació i col·laboració, entre d’altres.

Aquest curs han participat 13 de les escoles associades a la fundació, presentant projectes de Primària i Secundària. Han exposat els seus treballs un total de 100 alumnes i més de 30 professors han visitat la mostra. Han assistit representants d’escoles convidades interessats per les activitats i projectes que s’han exhibit.

La mostra es va iniciar amb una ponència de la Sandra Huerto, CEO i formadora de TRESDOSÚ. La xerrada es va centrar en la filosofia Maker, tot fomentant l’esperit emprenedor, la creativitat i la tecnologia en l’àmbit educatiu.

Tot seguit, els alumnes van preparar els seus projectes i expositors. Vam poder veure diferents tipus d’Smart cities, instruments amb Makey Makey, apps per poder veure hologrames, prototips de cases domòtiques, ciutats per robots, cotxes teledirigits, telèfons assistents, carregadors de mòbil, Lego Mindstorms, Beebots, etc. Grans exemples de creativitat, emprenedoria i ús de les tecnologies.

L’acte va acabar amb l’entrega de diplomes i la gran fotografia de grup. Però sobretot, amb la il·lusió d’alumnes i professors per tornar a repetir l’experiència el curs vinent.

I aqui hos deixem un  video que resumeix tota la jornada.