El dia 28 d’octubre, els nois/noies de 3r ESO van fer unes activitats en anglès per a 1r de Primària sobre la festa americana Halloween.

Hem entrevistat a 4 alumnes de 3r ESO que són: Pau Simó , Jan Hermán, Júlia Perostes i Izan Mas i ens han explicat que la idea de Halloween va sorgir d’unes opcions que els van donar la professora de la matèria. Cada grup escollia un tema i havia de dissenyar l’activitat. Hi havia diverses categories: jocs, vocabulari, teatre, manualitats, gimcana…

Els nens i nenes de 1r s’ho van passar molt bé i van fer les activitat correctament, però qui també s’ho va passar molt bé van ser els de 3r ESO, ja que ens han dit que els encantaria repetir!

A continuació, us fem una petita descripció de les activitats:

  1. English short-story: curtmetratge en anglès sobre els orígens de Halloween, creat i protagonitzat per l’alumnat, i posterior “quiz” per saber si s’havia entés la informació.
Visualització del vídeo sobre Halloween
  • 2. Halloween theatre: mini obra de teatre de Halloween amb disfresses amb posterior ball en el qual també van participar els/les de 1r Primària.
Imatge durant el teatre

3. Search the treasure: recerca del tresor, en la qual explicaven una historia, se’ls donava un mapa i havien de trobar el tresor amb una sèrie de pistes. A més, hi havia un zombie que els intentava espantar!

Alumnat amagant-se del zombie

4. Arts and crafts: manualitats en les que havien de crear un rat-penat amb un cartró, cartolina, tisores i colors.

Creació del rat-penat

5. Vocabulary game: a partir d’un cercle alfabètic, es feia una sèrie de preguntes relacionades amb Halloween que havien de conèixer gràcies a informació prèvia.

Durant el “vocabulary game”

6. Make-up: taller de maquillatge en el que tenien diverses opcions de inspirades en Halloween: monstre, zombie, bruixot…

Sessió de maquillatge

7. Who is who: joc en el que havien d’endevinar el personatge de l’altra persona a partir de la seva descripció.

Batalla de “who is who”

8. Alphabet soup: l’alunmat treballava una sèrie de fitxes de vocabulari en les que hi havia sopes de lletres, mots encreuats…

Realitzant la sopa de lletres

9. Twister: amb una ruleta amb 4 personatges de Halloween, els/les de 1r havien de jugar a aquest joc en el que acabaven fent-se un embolic de mans i cames!

Durant el “Twister”

Esperem que els de 1r Primària hagin gaudit tant com ha gaudit l’alumnat de 3r ESO. Happy Halloween everybody, fins l’any vinent!