GIMCANA ESPORTIVA, QUE MOTIVA A L’ALUMNAT DE 4t PRIMÀRIA.

El dia 27 de febrer, els nens i nenes de quart de primària van participar en una gimcana esportiva organitzada per 1r d’ESO. La gimcana va ser elaborada pel grup de projecte transversal. Aquesta estava formada per 7 proves de diferents esports practicats d’una forma divertida.

L’ activitat es va celebrar al pati de dalt, on les proves es van distribuir d’una forma en que tots els esport tenien el seu espai. Els nens i nenes de quart es van dividir en set grups, i al final de la gimcana els alumnes de 1r d’ESO van repartir uns cartells per motivar-los a fer esport i activitat física. Aquests cartells estaven fets a mà, al igual que les proves que van ser elaborades durant tot el trimestre.

El dia de la gimcana, a les onze del matí, l’alumnat de projecte transversal de 1r d’ESO va preparar totes les proves i a continuació va arribar quart, que van ser dividits i se’ls va otorgar uns medallons fets per 1r d’ESO per tal d’organitzar els grups. A continuació, van començar a fer les proves, i cada vegada que finalitzaven una rebien stickers amb smileys per haver-la superat.

Les proves eren molt creatives i originals i totes teníen una finalitat, motivar als nens i nenes per a què mostressin interpes en l’esport. Els periodistes de la revista hem parlat amb alguns alumnes de 4t Primària per conèixer la seva experiència i tots/es van coincidir en que van gaudir molt. Els hagués agradat que l’activitat hagués durat dues hores en comptes d’una, i a ells/es també els agradaria organitzar una gimcana semblant amb esports de pilota. Els agradaria fer més activitats com aquesta i com la gimcana matemàtica per tal d’aprendre a treballar cooperativament, conèixer l’alumnat de Secundària i gaudir a la vegada.

Esperem que us hagi agradat la notícia, i no oblideu fer esport i activitat física!