Els alumnes de 2n ESO vam treballar sobre La Marató a la matèria de Projectes. Una de les parts va ser dissenyar un logo que unís dos conceptes: la nostra escola i La Marató. Es va escollir el més viable per a plasmar a una samarreta.

Principalment necessitàvem que cada alumne, i també les 3 professores de la matèria, portessin una samarreta blanca. Després, la Irene Palomino i la Tigist Campuzano de 2n ESO B van crear unes plantilles que anàvem posant sobre les samarretes. Per a pintar vam fer servir pintura especial de roba i esponges, i hi posàvem també paper de diari per a no tacar. Finalment, vam deixar-les assecar. Ens vam organitzar en grups, en els quals hi havia uns quants alumnes responsables que s’encarregaven d’ajudar als demés. D’aquesta manera, tothom va poder fer la seva pròpia samarreta.

Vam decidir portar la samarreta al concert de Nadal, de manera que anàvem tots iguals. A més, vam regalar una samarreta a la Lys, la professora de música. Va ser una molt bona experiència perquè vam poder editar les nostres samarretes amb un logo amb tant de significat: les vam utilitzar amb un fi solidari, per promocionar La Marató, i també per a fer pinya amb l’escola!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.