Hola som l’equip de periodistes I.jmb i en aquesta notícia us presentem una entrevista que li hem fet al Víctor Sánchez, el conserge de l’escola i una persona molt important. Volem conéixer a la persona que hi ha darrera de la peixera i que ens ajuda a tots/totes:

  1. Quant de temps portes treballant al Montseny? Gairebé 22 anys.
  2. Què és el que t’agrada més del teu treball? Poder ajudar a la gent, als nens i nenes, a les famílies, als profes…

3. Aquesta va ser la teva primera feina? No, he treballat a alguns llocs més abans que al Montseny.

4. Vas ser alumne del Montseny ? No, jo no vivia a aquest barri i anava a una altra escola.

5. Per què vas escollir aquesta feina ?  Vaig pensar que era una bona oportunitat perquè un conegut me la va recomanar perquè em va agradar la idea de treballar amb infants i adolescents.

6. Sabies que ets molt important a l’escola? Crec que faig bé la meva feina, però això ho heu de decidir vosaltres.

7. Quin tipus de coses et demanen?  Em demanen de tot, alguns no els puc ajudar perquè son coses que se’m escapen, però en general són temes que tinc per la mà. Les coses que més em demanen són: mocadors, cartolines i tirites.

8. Quin moment del dia tens més feina? Durant tot el dia perquè hi ha moments que estic més tranquil i aprofito per avançar feines d’altre tipus. En general, les entrades i sortides són els moments en els que hi ha més moviment i és més estressant.

9. Coneixes als/a les alumnes/as que et venen a demanar alguna cosa? A la majoria sí els conec i sé els seus noms i curs, tot i que de vegades em despisto especialment a l’inici de curs amb l’alumnat de nova incorporació.

10. De quin curs venen més a demanar-te coses? De tots, però de Primària els/les que més.

11. Quan eres estudiant quina era la teva matèria preferida?  La meva matèria preferida era mates.

MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA ATENCIÓ, VÍCTOR! FINS AVIAT!