Vam decidir fer-li li unes preguntes al coordinador informàtic de l’escola, que es diu Fran, per conèixer una mica més la seva tasca al nostre centre:

Quants anys portes treballant de tècnic informàtic en aquesta escola?

Jo ja porto ha l’escola Montseny uns cinc anys.

T’agrada la teva feina? Què és el que més t’agrada?

La meva feina m’agrada moltíssim. El que més m’agrada es la combinació de fer el que més m’agrada professionalment en un ambient com és una escola. És com una espècie de bogeria molt interessant.

Per què vas decidir dedicar-te a això?

Doncs, perquè m’ha agradat des de sempre. Vaig començar treballant en altres feines i vaig començar a veure que el que més m’agradava era la informàtica, els ordinadors,… i vaig decidir començar a estudiar. A l’hora de treballar em sento molt còmode intentant solucionar problemes amb els ordinadors o ensenyant a la gent com s’utilitzen.

Et sembla bona idea la incorporació dels notebooks a la ESO?

Els notebooks , que són el tipus d’ordinador que teniu vosaltres , no només es bona idea  si no que és imprescindible, per què hi ha coses que es poden escollir o no. Que vosaltres treballeu amb ordinadors feu el que feu , això està clar, aleshores quan abans comenceu a fer servir aquesta eina a l’escola també. Una altres cosa seria  parlar de si totes les eines que utilitzeu amb els notebooks estan a l’alçada i que tot funcioni bé .A vegades no tot està al mateix nivell: hi ha moltes coses , com els llibres digitals ,etc…  que haurien de millorar molt , això ,per desgracia, no depèn de nosaltres . Si tot això millorés , vosaltres trobaríeu molt més sentit al treball amb notebooks al que actualment trobeu.

Gràcies Fran per la teva col·laboració!

IMG-20160111-WA0003

 

MARTA PARDO I MARIA ALVAREZ