La Sílvia Anguera és mestra de Primària, i actualment tutora de 6è, i a continuació podreu saber més coses d’ella llegint entrevista que li hem fet

 

Quan vas decidir que volies ser professora i per què?

La veritat és que sempre m‘havia agradat molt i quan era més jove m’agradava molt estar amb els nens, explica’ls-hi coses, m’agradava jugar amb ells… Inclús quan era molt petita jugava amb les nines, les asseia totes al meu llit, els hi feia classe i fins i tot els hi posava controls… O sigui que sempre ha sigut una educació molt primerenca.

Quina carrera vas estudiar?

Vaig estudiar magisteri, i després vaig estudiar logopèdia, per tots els problemes de parla que tenien els nens, per poder-los ajudar millor a solucionar-los.

Quants anys portes a l’escola?

Molts anys, crec que farà trenta-cinc anys que estic a l’escola.

T’agrada treballar com a tutora?

Sí, m’agrada molt, la veritat és que la feina que faig m’agrada, és una feina molt sacrificada però també veus els fruits i els resultats  del que vas fent i això és bonic.

Quines assignatures fas? I quines t’agrada més fer?

Actualment faig català, medi social, plàstica i tutoria. Català m’agrada força i plàstica també.

T’agrada treballar a primària? O preferiries ESO o parvulari?

M’agrada treballar a primària, hi he estat des de 1r a 6è. Em van proposar la possibilitat de treballar a secundària però no la vaig voler.

T’agradaria arribar a ser directora de l’escola?

No, la veritat és que no és una aspiració que a mi em fes il·lusió… M’agrada més el tracte amb els nens i el dia dia a la classe.

Si poguessis escollir un altre ofici, quin seria?

No ho sé, però valoro molt tots els oficis que es relacionen amb persones, que pots veure la reacció de les persones on hi ha la teva col·laboració.

Quan tens temps lliure, que t’agrada fer?

M’agrada molt fer esport; caminar, passejar per la natura, jugar a pàdel…

 

Gràcies per haver contestat a totes aquestes preguntes!