1r de Batxillerat és un curs molt important ja que representa un gran canvi per tot l’alumnat. L’equip Orange News hem fet diverses entrevistes per tal de conèixer millor com funciona aquesta etapa. Hem parlat amb la tutora de 1r de BAT B, Laura Carbó, i amb dues alumnes: Ariadna Figueres i Laia Castillo. 

Informació de la tutora Laura Carbó i de la seva classe de 1r de Batxillerat.

La Laura Carbó es la tutora de 1r de Batxillerat, porta molts anys sent tutora de 1r de Batxillerat en aquesta escola. Fa les següents assignatures a Batxillerat: història de l’art, història de l’art contemporani i geografia. Ens ha explicat que a 1r BAT fan menys excursions, a 2n BAT se’n van de viatge a Itàlia. I les que fan estan relacionades amb el temari. A Batxillerat hi ha molt de temari que han d’estudiar. També hi ha matèries noves com Economia d’empresa i Art tècnic.

L’equip Orange News amb la Laura Carbó

ENTREVISTA A L’ALUMNA ARIADNA FIGUERAS:

L’Ariadna és alumna de l’escola de tota la vida. Ens ha explicat que ha notat el canvi d’ESO a Batxillerat però tampoc massa perquè l’any passat ja es preparava les matèries com si estigués a Batxillerat, i llavors el canvi li està resultant més tranquil. El que més nota ara és la pressió perquè hi ha més feina dia a dia. Creu que la matèria més difícil depen de la persona, però en general les llengües.

ENTREVISTA A L’ALUMNA LAIA CASTILLO:

La Laia és una alumna nova aquest any. Ens ha explicat que s’ha adaptat molt bé i que li agrada molt l’escola, les instal·lacions li agraden i troba que el professorat és molt amable i ajuda a l’alumnat nou. Troba que l’etapa és exigent però ella va començar a treballar al màxim des del principi. La seva matèria preferida és Economia perquè li resulta molt interessant. Té més dificultats a algunes llengües, se li donen millor els números.

Moltes gràcies a totes tres! Esperem que us hagi agradat l’article sobre el Batxillerat!

Orange News amb les alumnes entrevistades