La cooperativa d’alumnes .COOM va organitzar i dinamitzar activitats per a tota la comunitat educativa durant el curs 2015-2016. Gràcies a l’èxit de participació, es van obtenir uns beneficis finals de 300€. De manera assembleària, els socis van decidir destinar aquesta quantitat final a la Fundació Theodora, organització que s’encarrega d’humanitzar amb tendresa i humor la permanència dels nens hospitalitzats mitjançant l’actuació dels Doctors Sonrisa. 

Per agrair la bona voluntat de la cooperativa, el passat dijous 27 d’octubre vam rebre la visita d’en Dr. Fiebre. L’alumnat de Tercer i Quart d’ESO va tenir l’oportunitat d’escoltar, riure i emocionar-se amb la seva representació. Amb un toc d’humor i sensibilitat, va mostrar en que consistia la seva tasca, que era i quins objectius tenia la Fundació Theodora.

Evidentment, tot això no hagués sigut possible sense la col·laboració de cadascun de vosaltres. Des d’aquí, volem donar-vos les gràcies i us encoratgem a seguir participant en les noves activitats que ja estem preparant!

grup_seguiment_xerrada xerrada