Bon dia companys,

Voleu saber informació sobre P5 – A “ELS HIPOPÒTAMS”?  No us preocupeu. Nosaltres tenim la informació per a vosaltres…

P5-A Els Hipopòtams

 

Hipo2Fa uns quants dies vam visitar la classe de P5-A ”ELS HIPOPÒTAMS”. Hi ha 26 nens i nenes en total.

Els nens fan un projecte anomenat “PROJECTE DELS HIPOPÒTAMS” ja que la seva classe es diu així. El projecte consisteix en portar fotos entre tots i cada cap de setmana els nens s’emporten a casa una pregunta relacionada amb l’animal, com per exemple:  “Què menja?” o “Com es reprodueix?” i després comparteixen la resposta amb els seus companys.

Se’n van anar d’excursió al Montseny, més exactament a les  Feixes del Vilar, a treballar la tardor, i s’ho van passar molt bé!

També han fet la castanyada. Van fer balls tot parvulari i cicle inicial, i a la tarda van veure l’actuació de les castanyeres, que eren les professores disfressades. I van menjar castanyes!

I encara més! Van anar a la Fundació Antoni Tàpies, que és un museu i centre cultural a Barcelona, que està dedicat principalment a la vida i a les obres del pintor català Antoni Tàpies.

Per cert, si us agrada la cançó “El dimoni escuat” aquest any no podeu faltar al concert de nadal, que és el dia 18 de desembre a les 3 de la tarda, ja que tots els alumnes de P-5 la cantaran super bé!

2014-11-13-13.23.01A la classe dels hipopòtams la Mireia Serra hi fa matemàtiques i suport,  la Laura Garrote,  jocs dirigits,  l’Anna Jiménez i la Sara, música,  la Marga i la Júlia Espinós, llenguatge verbal i habilitats socials i plàstica, amb l’ajuda de l’Olga . Quina sort tenen aquests alumnes amb aquestes professores tan bones!!!

Mikel Segura, Paula Pérez i Alba Rol
1r ESO B