Hola! Som l’equip NAM Journalist de la revista, i volem informar-vos de que… tots i totes les periodistes, tècnics i publicistes que han estat informant-vos, explicant-vos i donant-vos la millor informació sobre tot el que ha estat passant a l’escola, les activitats i esdeveniments, han gaudit molt al llarg d’aquest trimestre, però aquesta és la nostra darrera setmana, ja que en aquesta segona avaluació serà el següent grup l’encarregat de la revista.

Estem convençuts/des de que els/les següents informadors/res ho faran molt bé, confiem en ells/elles! Esperem que us hagi agradat la nostra feina aquest trimestre, nosaltres hem gaudit molt i ens sap molt de greu marxar! Volem agrair a totes les persones que han llegit la revista, a les persones entrevistades, que han estat moltes, i a l’Elena Cabeza per ajudar-nos i fer possible la revista. Desitgem el millor al següent grup, i esperem que continueu sent fidels a la revista els dimecres a les 18h!

Aquests són els equips que us han acompanyat al llarg del trimestre i que, satisfets/tes amb la feina feta, continuen l’aventura de Projectes: EL CLUB DE LA REVISTA, HOME OF NEWS, L.B.A., EXTREME NEWS,ORANGE NEWS,JIN I N.A.M JOURNALIST.

Gràcies de veritat!      

Periodistes de la 1ª avaluació el darrer dia a la redacció de la revista SOMCEM