***

Al nostre centre educatiu s’han acabat les reformes del pati que es troba a la planta principal de l’escola. Gràcies a aquestes, més cursos poden estar plegats sense que falti espai i els alumnes tenen l’ oportunitat de conèixer nous companys. El sòl de sorra s’ha substituït per un paviment asfaltat. També s’ha afegit una font i s’ha eixamplat el terreny que abans ocupava.

En la distribució d’aquest nou i ampli espai disposem d’un camp de bàsquet i un camp de futbol, un espai per esmorzar  equipat amb unes taules  i uns bancs de fusta que el converteixen en un lloc molt gradable per menjar, i unes taules noves de ping-pong. Destaquem els nous espais de jocs per als més petits equipats amb cases de fusta, tobogans de plàstic i dos sorrals nous.

S’ha pensat també en un sistema de  reciclatge  dins el projecte escola verda  realitzant-se  una classificació  segons els colors dels contenidors que s’han distribuit.

Per últim, no podem oblidar un dels espais que treballen principalment els alumnes de 3r d’EP, l’hort, el qual ha guanyat superfície respecte el que teníem abans.

Estem molt contents per com ha quedat aquest nou espai que s’ha convertit en un lloc molt agradable dins del conjunt de l’escola.