Hola, som l’equip #sominformatius de primer d’ESO format per l’Àngela, la Leire i el Víctor, i a continuació us presentem un petit resum del concert de Nadal d’aquest any.

Com tothom ja sabeu, una de les tradicions més importants que es celebren a l’escola és el concert de Nadal, que consisteix en que cada curs prepara una cançó d’acord amb el tema escollit. L’objectiu és que la darrera setmana abans de les vacances de Nadal s’exposen totes les nadales davant de les famílies al pavelló, el qual sempre està decorat gràcies a l’equip de Plàstica i col·laboració de voluntaris.

Per fer aquesta notícia, hem entrevistat a algunes professores de música (Lys, Ares) i alumnat que ha participat activament, tal i com podeu veure a algunes imatges.

Imatge de l’entrevista a Primària

Entrevista al professorat de música: Ares i Lys: el professorat de música del centre està d’acord en que el concert va ser tot un èxit, ja que el tema d’aquest any era molt versàtil: els musicals. Després de tot el treball amb els nens i nenes van quedar molt satisfetes amb el resultat. Ens han explicat que va ser complicat ficar-se d’acord a l’hora d’escollir les cançons, però va acabar sent tot un èxit.

Imatge de l’entrevista a la Lys

Entrevista a primària ( sisè i primer de primaria ): l’alumnat ens ha explicat que en general els va agradar molt la decoració perquè era molt llampant. Els nens i nenes de primer de primària i també els de sisè no canviarien res de tot el concert, per ells/es va ser tot un èxit, tot i que alguns/es troben que hi ha massa gent.

Imatge durant l’entrevista amb 1r Primària

Entrevista a Batxillerat: per alguns/es d’ells/es, aquest ha estat el seu darrer concert de Nadal a l’escola i això ha fet que sigui més emotiu. Ho van passar molt bé preparant el popurri però també reconeixen que els va costar molt preparar-ho. Estan contents/es del resultat. Creuen que aquest any la seva cançó també va ser original, fora del comú.

Imatge de l’entrevista a Batxillerat

Entrevista a Parvulari: els més petits i petites de l’escola també van gaudir del concert. La cançó que més els va agradar va ser sense dubte “Hakuna Matata” del Rei lleó ja que la coneixien i la van cantar. Puntuen el concert amb un 10!


Imatge durant l’entrevista a Parvulari

Entrevista a l’ESO: L’alumnat d’ESO està content amb el resultat del concert. Algunes persones gaudeixen més perquè els agrada ballar i preparar la coreografia, i d’altres prefereixen quedar més diluïts. La majoria coincideix que la cançó que més els va agradar va ser la de 3r ESO.

Moltes gràcies per la vostra atenció, esperem que us hagi agradat i que continueu vivint el concert de Nadal amb el mateix entusiasme any rere any!