Un any més el Carnaval ha arribat al Montseny!

Aquest any  ens han dit que el tema és  “El Bosc“. Els alumnes i el professorat han proposat algunes idees per disfressar-nos: d’arbres, de nimfes del bosc, de nans, de flors, d’insectes…

Durant la setmana de Carnaval, el Consell dels Bulls va anar passant per les classes d’Educació Infantil i Primària dient el que els alumnes havíem de portar durant la setmana.

El dia 10 de febrer els alumnes d’ESO havien d’anar vestits del sexe oposat (els nois de noia i les noies de noi), el dia 11, vestits amb roba esportiva i els de Primària havien de portar barret i corbata.  El dia 12, tant els alumnes de Primària com els de l’ESO havien d’anar amb pijama.

El dia de Carnaval es va celebrar el divendres 13 de febrer. Els alumnes i alguns professors van anar a la rua que va començar a les 9 del matí. En acabar aquesta es va pujar al pati de dalt  per dur a terme el concurs de disfresses, en el qual es van poder presentar tots els alumnes que van voler, 0 bé en categoria de comparsa o bé de forma individual.

A la tarda, els alumnes de Primària van fer una gran xocolatada amb melindros!

VISCA EL CARNESTOLTES!

Entrada realitzada pel Miquel Ortega, el Seve García i l’Helena Cantabella